Situaţia jenantă în care poţi fi pus dacă ignori un agent de Poliţie Rutieră. Ce-i aşteaptă pe şoferii recalcitranţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simulare făcută de poliţiştii buzoieni
Simulare făcută de poliţiştii buzoieni

Din 26 ianuarie, poliţiştii capătă puteri sporite, potrivit unei legi adoptate anul trecut, prin care se stabilesc mai clar atribuţiile oamenilor legii. De exemplu, poliţiştii de la Serviciul Rutier vor fi îndreptăţi să imobilizeze şi apoi să conducă la secţie un şofer, în caz că acesta refuză să le predea spre verificare documentele solicitate.

O situaţie de acest gen a fost simulată de către poliţiştii buzoieni de la Serviciul Rutier, pentru ca şoferii reclacitranţi să afle ce îi aşteaptă de acum înainte.

Poliţiştii rutieri sunt de părere că noua legislaţie le oferă mai multă autoritate.  

Potrivit noilor reglementări, poliţiştii de la Ordine Publică sau Crimă Organizată nu vor mai trebui să fie politicoşi, să bată la uşă şi să arate mandatul, dacă vor să intre într-o locuinţă când au indicii că acolo cineva se află în pericol. 

De asemenea, poliţiştii pot pătrunde în locuinţă fără acordul proprietarului pentru a prinde autorul unei acţiuni flagrante sau dacă au informaţii că acolo s-ar ascunde un terorist. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite