Retricţii de circulaţie în Buzău, pe Transilvaniei şi Industriilor, din cauza unor lucrări VIDEO

Retricţii de circulaţie în Buzău, pe Transilvaniei şi Industriilor, din cauza unor lucrări VIDEO

Arhivă

Şoferii sunt sfătuiţi să ocolească strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, acolo unde au început lucrările de reabilitare a arterei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Utilajele constructorului care va reabilita strada au început deja să decoperteze porţiuni de asfalt din zona Fabricii de Bere, iar riveranii au fost notificaţi să îşi ridice maşinile, pentru a permite organizarea şantierului.
 
Strada Transilvaniei va fi reabilitată pe porţiunea dintre Fabrica de Bere şi intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu.
 
Lucrări de reabilitare au început şi pe Aleea Industriilor, acolo unde modernizarea străzii va fi făcută pe porţiuni, pentru a permite desfăşurarea traficului în condiţii bune. Ambele investiţii vor fi realizatre în cadrul unui proiect din bani europeni.
 
Cea de-a treia arteră prinsă în acest proiect, Bulevardul Unirii, trebuie să mai aştepte. lucrările ar urma să înceapă abia anul viitor deoarece o magistrală a Companiei de Apă, care necesită reparaţii, trece chiar pe sub cel mai larg bulevard al oraşului. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările