Profesor de gimnaziu, reţinut pentru agresiune sexuală. Victima, o elevă de 12 ani

Profesor de gimnaziu, reţinut pentru agresiune sexuală. Victima, o elevă de 12 ani

Eleva le-a povestit părinţilor ce a păţit    Sursa msn.com

Un profesor suplinitor de la Şcoala gimnazială Merei, judeţul Buzău, a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Dascălul în vârstă de 54 de ani ar fi sărutat pe gură o elevă de 12 ani, într-una dintre sălile de curs. Gestul a fost surprins de camerele de supraveghere ale şcolii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţia a fost sesizată, miercuri, de către conducerea unităţii de învăţământ, imediat ce s-a aflat despre incidentul produs pe 18 iunie, în şcoală. 

Atunci, profesorul Ştefan N. ar fi sărutat-o pe eleva de 12 ani, într-un moment în care cei doi erau singuri într-o încăpere din şcoală.

În urma cercetărilor, spun reprezentanţii IPJ, s-a stabilit că faptele reclamate se confirmă. Ulterior, cadrul didactic a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de joi, profesorul de la Şcoala Merei a fost prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de agresiune sexuală.

”Am înţeles că sunt înregistrări pe care profesorul nu le-a mai putut contesta. Acest domn a fost adus în urmă cu trei ani la şcoala Merei pentru a le oferi copiilor lecţii de dans, apoi a primit posturile de spulinitor la biologie şi educaţie fizică, anul trecut”, spune Ştefan Chircă, primarul din Merei. 

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Buzău, dascălul aflat în mijlocul acestui scandal şi-a înaintat deja demisia, imediat ce anchetatorii i-au prezentat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale şcolii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările