Primăria Poşta Câlnău reuşeşte să atragă prima finanţare europeană. Va investi în modernizarea unui drum comunal

Primăria Poşta Câlnău reuşeşte să atragă prima finanţare europeană. Va investi în modernizarea unui drum comunal

Autorităţile din Poşta Câlnău au organizat în premieră o conferinţă de lansare a unui proiect european

Veste bună pentru localnicii din Poşta Câlnău. Primăria din localitate a reuşit pentru prima oară să acceseze fonduri europene pe care le va utiliza în modernizarea unui drum comunal important. Proiectul a fost lansat luni şi se va încheia în 2015.


Valoarea totală a proiectului de modernizare a drumului comunal 112, realizat pe Măsura 322 ”Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia satelor şi populaţia rurală” se ridică la 123.845 euro, din care 28.000 de euro este contribuţie proprie. 

Conform proiectului, o porţiune de 640 de metri din drumul comunal care leagă între ele mai multe instituţii publice de interes local, precum Şcoala Constantin Ivănescu, Primăria, Poliţia şi Biserica Sfinţii Mihail şi Gavriil.

Prin modernizarea drumului, se asigură o mai bună desfăşurare a traficului rutier în zonă, pe toată perioada a nului, atât pentru populaţie, cât şi pentru echipajele de intervenţie ale pompierilor sau Serviciului de Ambulanţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: