Polițiștii au anihilat o grupare de proxeneți care ducea prostituate în Germania

Polițiștii au anihilat o grupare de proxeneți care ducea prostituate în Germania

Patru agenţi au fost reţinuţi în urma percheziţiilor foto:arhivă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Buzău au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism de lux şi mai multe înscrisuri bancare. Împotriva a trei suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi dintre membrii grupării – un bărbat de 41 de ani şi un tânăr de 22 de ani, ambii din comuna Săpoca – au fost depistaţi luni de o echipă formată din poliţişti din cadrul I.P.J. Buzău -Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul de Intervenţie Rapidă, chiar în momentul în care se pregăteau să plece cu avionul către Germania, împreună cu o tânără în vârstă de 22 de ani.

Suspecţii erau însoţiţi la aeroport de o tânără de 27 de ani, din Săpoca, cercetată şi ea în aceeaşi cauză, şi de o buzoiancă în vârstă de 24 de ani.

Toţi cinci au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că, în perioada 2010 – 2012, bărbatul de 41 de ani, împreună cu suspectul de 22 de ani şi tânăra în vârstă de 27 de ani au racolat, îndemnat şi înlesnit mai multor tinere să practice prostituţia pe teritoriul Germaniei, cei trei fiind principalii „beneficiari” ai sumelor de bani astfel obţinute.

Poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Buzău, ocazie cu care au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism de lux şi mai multe înscrisuri bancare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările