VIDEO Vor urma presiuni asupra liberalilor dinspre tabăra Tăriceanu, crede George Scutaru, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor

VIDEO Vor urma presiuni asupra liberalilor dinspre tabăra Tăriceanu, crede George Scutaru, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor

Conferinţă de presă, susţinută de PNL Buzău

Deputatul George Scutaru, liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor,  este convins că în perioada imediat următoare vor fi presiuni asupra aleşilor liberali pentru a-i convinge să treacă în tabăra ”reformată” a lui Tăriceanu. Scutaru spune că ar putea fi câţiva parlamentari  care să plece din PNL, însă traseiştii vor fi puţini la număr.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
”Eu sunt convins că în perioada imediat următoare, asupra liberalilor şi mai ales asupra celor din grupurile parlamentare se vor face presiuni, vor fi numeroase promisiuni că va curge multă miere, mult lapte, dar cei care pleacă se vor convinge că au făcut un pas greşit”, a declarat deputatul George Scutaru, liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor şi preşedinte PNL Buzău. 
 
Acesta a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău că gestul lui Tăriceanu a fost o mare dezamăgire. 
 
”Pentru mine, gestul de a demisiona din PNL şi, mai mult, anunţul pe care l-a făcut de a constitui un nou partid a reprezentat o mare dezamăgire. Este trist că un om de statura politică a domnului Călin Popesc Tăriceanu se pretează să se transforme într-un fel de purtător de cuvânt al PSD-ului. Iată că un alt fost preşedinte al partidului care are ambiţii personale încearcă să pună pe piciopare un proiect distructiv pentru fostul său partid”, a declarat Scutaru. 
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările