Modernizări de milioane de euro în complexul Aurora Mall, din Buzău

Modernizări de milioane de euro în complexul Aurora Mall, din Buzău

Aurora Mall

Fondul sud-african de investiţii NEPI va investi 6 milioane de euro pentru reconfigurarea şi renovarea mall-ului Aurora din Buzău, achiziţionat în această vară de la omul de afaceri Dan Ostahie, împreună cu un alt proiect în Alba Iulia, tranzacţie de aproximativ 10 milioane de euro.


“NEPI a achiziţionat Aurora Shopping Mall şi un centru comercial cu o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi pentru aproximativ 10 milioane euro, în cadrul unei achiziţii combinate. Mall-ul din Buzău are o locaţie excelentă, într-o zonă de aproximativ 430.000 de locuitori la o distanţă de 45 de minute demers cu maşina. Este cel mai mare centru de retail din oraş, iar printre chiriaşii existenţi se numără Altex, Carrefour, Deichmann şi New Yorker. Momentan, are o configuraţie slabă şi un mix de chiriaşi neperformant. NEPI intenţionează să reconfigureze şi să renoveze acest mall, inclusiv să construiască un cinematograf, investiţie ce se ridică la aproximativ 6 milioane euro”, se arată într-un raport al NEPI remis Bursei de Valori Bucureşti.

Mall-ul din Buzău, dezvoltat de Ostahie prin intermediul diviziei imobiliare Come­tex, în urma unei investiţii de 25 milioane de euro, a fost deschis în 2008 şi are o suprafaţă închiribilă de 17.900 metri pătraţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările