Gest de neimaginat al unui poliţist local: a încercat să fure dintr-un supermarket

Gest de neimaginat al unui poliţist local: a încercat să fure dintr-un supermarket

Arhiva adevarul.ro

Un poliţist local din Buău a fost surprins la ieşirea dintr-un supermarket cu un produs furat. Acesta a fost observat de agentul de pază al magazinului când a trecut printre casele de marcat fără să plătească o sticlă de vin.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul prins la furat în magazinul Carrefour din incinta Buzău Shopping City este angajat al Direcţiei Poliţie Locală din subordinea Primăriei Buzău. 

Acesta apucase să iasă pe la casele de marcat cu o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de peste 30 de lei. 

După ce l-a prins în flagrant pe poliţistul local, agentul de pasă al magazinului a chemat imediat un echipaj de la IPJ Buzău.

 „Poliţia Buzău a fost sesizată azi de agentul de securitate al unui supermarket din municipiul Buzău că o persoană a trecut de casele de marcat cu un produs în valoare de 32.99 lei fără a-l plăti. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt”, este anunţul IPJ Buzău.

Şi conducerea Poliţiei Locale Buzău a reacţionat, în acest caz urmând a fi deschisă o anchetă ce va conduce, probabil, la concedierea angajatului. Acesta ar fi declarat că a uitat la ieşire că avea sticla cu vin la el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările