Florin Chilian şi prietenii săi au strâns fondurile necesare deplasării buzoiencei Adina Răducan la festivalul San Remo Junior

Florin Chilian şi prietenii săi au strâns fondurile necesare deplasării buzoiencei Adina Răducan la festivalul San Remo Junior

Adina Răducan

După ce în urmă cu câteva zile Adevărul de Seară Buzău publica povestea tinerei cântăreţe Adina Răducan, care se calificase pentru a reprezenta România la festivalul San Remo Junior dar nu avea bani să plece, lumea artistică din ţară s-a mobilizat rapid şi a strâns fondurile necesare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O mână de oameni au făcut un efort financiar şi i-au trimis banii necesari mamei fetei. Întreaga acţiune a fost coordonată de Florin Chilian care a aflat întâmplător povestea de la un prieten din Buzău care citise articolul.

Florin Chilian a ascultat-o pe Adina Răducan cântând alături de Horia Brenciu iar vocea sa i-a rămas întipărită în memorie.

În urmă cu câteva zile, a aflat că România avea toate şansele să piardă concursul pentru că familia fetei nu avea banii necesari pentru drum şi cazare. Artistul a cerut ajutorul câtorva prieteni care au răspuns imediat şi au trimis banii în contul deschis în acest scop. “Noi trebuie să fim conştienţi că Adina va reprezenta România la acest concurs şi tocmai de aceea am considerat că este necesar să mă implic. Am luat legătura cu câţiva prieteni şi am reuşit să strângem banii”, ne-a declarat Florin Chilian.

Prima care a răspuns solicitării artistului a fost Sandra Stoicescu, au urmat apoi Alin Bâtlan de la Musette, Marius Iliev de la Restaurantul Istriţa şi reprezentanţii Clubului Rotary.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările