Elevii din Buzău primesc ”cornul şi laptele” de luna viitoare

Elevii din Buzău primesc ”cornul şi laptele” de luna viitoare

Arhivă

Anul şcolar 2021-2022 a început fără ca elevii din judeţul Buzău să primească gustarea din pauza mare. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău afirmă că va mai trece puţin timp până când copiii vor beneficia de măr, lapte şi corn.

Ştiri pe aceeaşi temă


Mai precis, programul guvernamental va fi reluat în şcolile din Buzău la începutul lunii octombrie, licitaţiile pentru atribuirea contractelor fiind în plină desfăşurare.

În ultimii doi ani, şcoala a început în judeţul Buzău cu lapte, corn şi fructe pe băncile elevilor, încă de la primul sunet de clopoţel.

Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care în vara lui 2019 toate contractele pentru fructe, lapte şi produse de patiserie au fost atribuite pe o perioadă de doi ani de zile. 

În tot acest timp, elevii din judeţul Buzău au primit, în cadrul programului guvernamental “Lapte şi corn”, produse diferite de la o zi la alta: mere, biscuiţi, corn, iaurt sau lapte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările