Cum arată centrul Buzăului iluminat festiv. Sute de oameni au fost prezenţi la aprinderea instalaţiei VIDEO

Cum arată centrul Buzăului iluminat festiv. Sute de oameni au fost prezenţi la aprinderea instalaţiei VIDEO

Foto I. Bunilă

În prima zi din decembrie, a fost aprins iluminatul festiv de sărbători, din centrul municipiul Buzău. Din cauza restricţiilor sanitare, momentul nu a fost marcat, ca în alţi ani, de un spectacol în Piaţa Dacia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Chiar şi aşa, sute de buzoieni au ţinut să vadă încă din prima seară cum arată decoraţiunile de Crăciun amenajate de primărie.
 
Pe platoul din centrul oraşului au fost amplasate o cupolă de lumini şi o sferă cu pasaj de trecere, o caleaşcă trasă de reni, dar şi un Moş Craciun cu înălţime de cinci metri. 
 
De asemenea, bradul montat zilele trecute în faţa Palatului Comunal a fost frumos împodobit. 
 
A atras privirile mai ales plasa de lumini care acoperă o mare parte din platoul din Piaţa Dacia. Nu lipsesc nici căsuţele din lemn, cu produse tradiţionale de Crăciun.
 
Cu câteva zile în urmă, autorităţile locale au decis şi pornirea  instalaţiilor de lumini de pe bulevardele principale ale oraşului Buzău. 
 
Buzoieni prezenţi miercuri seară în centrul oraşului spun că ghirlandele montate în acest an sunt mai frumoase decât cele de anii trecuţi.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările