Constantin Enceanu, invitat special la „Sărbătoarea florii de salcâm” de la Padina

Constantin Enceanu, invitat special la „Sărbătoarea florii de salcâm” de la Padina

Constantin Enceanu este invitatul special al serbării tradiţionale de la Padina

omuna Padina va găzdui duminică cea de a XII-a ediţie a „Sărbătorii florii de salcâm”, una dintre cele mai vechi serbări tradiţionale din această zonă a ţării. Constantin Enceanu este invitatul special al manifestării.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sărbătoarea care reuneşte, la fiecare ediţie, mii de participanţi, este dedicată în acest an împlinirii a 478 de ani de atestare documentară a localităţii Padina, denumită, o perioadă îndelungată, Macoveiu.
 
Ediţia 2014 a serbării tradiţionale este organizată de Primăria comunei Padina, Consiliul Judeţean Buzău şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.
 
Spectacolul folcloric de la Padina va începe la orele prânzului. Printre numeroşii artişti care vor participa în acest an se numără şi cunoscutul interpret de muzică populară Constantin Enceanu. Vor mai suţine recitaluri Ansamblul de dansuri populare Macoveiul din Padina, Ansamblul Ciuleandra din Pogoanele şi Ansamblul Plaiurile Mioriţei al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă din Buzău.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările