Concert Sarmalele reci, în Cafeneaua artiştilor din Buzău

Concert Sarmalele reci, în Cafeneaua artiştilor din Buzău

Trupa „Sarmalele reci” va susţine un concert la Buzău

Sâmbătă, de la ora 21, trupa „Sarmalele reci” va susţine un concert la Buzău. Gazdă va fi Cafeneaua artiştilor iar concertul va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate din Buzău de a se reîntâlni cu una dintre cele mai de succes trupe românesti, de a asculta şi fredona piese care au scris istorie în rock-ul autohton.

 
În 1993, Zoltán András (voce, clape) şi Emil Viciu (chitară), alături de textierul Florin Dumitrescu şi alţi muzicieni, formau trupa Sarmalele Reci. La vremea respectivă, trupa s-a impus rapid, pe o piaţă muzicală aflată în căutarea unui nou suflu. Prospeţimea, rock-ul “contestatar” şi versurile inspirate, încărcate de un umor clasic românesc, au reprezentat principalele coordonate ale succesului, numărul fanilor crescând de la un an la altul. Două decenii, nouă albume şi câteva premii mai târziu, „Sarmalele reci” continuă să încânte publicul din toată ţara. Ca urmare, piese precum ”Ţara te vrea prost”, ”Gaşca de la bloc”, ”Maniac”, ”La televizor” sau „Telefonul nu mai sună” sunt în continuare de actualitate.
 
Actuala componenţă a trupei „Sarmalele reci” îi găseste alături pe Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas) şi Gabriel Drăgan (tobe).
 
Preţul unui bilet la concertul de sâmbătă seară este 25 de lei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: