Clarvăzătoare care ghicea online, călcată de mascaţi. Concubina de interlop a scăpat de arest după ce a demonstrat că e gravidă

Clarvăzătoare care ghicea online, călcată de mascaţi. Concubina de interlop a scăpat de arest după ce a demonstrat că e gravidă

Sursa - Clarvazatoarea.AnaMari

Poliţiştii din Buzău de la Investigaţii Criminale, alături de colegi din Prahova, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Prahova şi Iaşi, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înşelăciune.

Ştiri pe aceeaşi temă


Mai exact, oamenii legii au mers la locuinţa unei tinere de 27 de ani, din Prahova, şi la casa din Iaşi a concubinului ei, un temut interlop, în urma unei reclamaţii de înşelăciune formulată pe numele tinerei de către un buzoian. 
 
Percheziţiile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.
 
„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2019-2021, ar fi înşelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din România, dar şi din afara ţării, sub pretextul unor ritualuri oculte (“ghicit”), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiţilor. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei”, a declarat ag. Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
 
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra de 27 de ani deţinea două conturi de Facebook: unul denumit Clarvăzătoarea Ana Maria, celălalt, Prezicătoarea Ana Maria. 
     
Femeia purta discuţii cu diverse persoane, de pe aceste două conturi, cărora le promitea că le va rezolva problemele, de sănătate, sentimentale sau de altă natură.
 
Discuţiile şi şedinţele de ghicit erau în cele mai multe cazuri pe internet sau prin telefon, iar la schimb primea în cont importante sume de bani. 
 
Astfel, ea a reuşit să înşele peste 20 de persoane. Două sunt din Buzău, în timp ce celelalte victime sunt din alte judeţe sau din străinătate, fiind vorba despre români stabiliţi în ţări precum Italia, Germania sau din Republica Moldova. 

Pentru că femeia este însărcinată în 8 luni, ea nu a fost reţinută, fiind cercetată în libertate. Ghicitoarea este concubina unui cunoscut interlop din judeţul Iaşi, Cosmos Tănase, supranumit „Prinţul Ţiganilor”, care a condus în anii 90 o reţea de cerşetorie care acţiona în Germania. 

Cosmos Tănase ajunsese să mutileze persoanele exploatate pentru a-i impresiona pe oameni să le dea mai mulţi bani.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările