Căruţă spulberată de două autoturisme, la ieşire din Râmnicu Sărat

Căruţă spulberată de două autoturisme, la ieşire din Râmnicu Sărat

Accident produs la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, pe DN 2 E85. Victima este un bărbat de 70 de ani, din localitatea Buda, care conducea un atelaj tras de cal. Căriţa sa a fost izbită de două maşini după ce s-a angajat în traversarea drumului naţional DN 2 E 85.


Pe fondul neasigurării corespunzătoare si aflându-se sub influenţa alcoolului, căruţaşul a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, pe direcţia Focşani către Buzău. 

În urma impactului, atelajul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 25 de ani. 

Din eveniment a rezultat rănirea căruţaşului, care a fost transportat la spital. La spital au mai fost duse alte două persoane, şoferul de 55 ani din Bacău şi un pasager din celălalt autoturism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: