Buzoienii, îndemnaţi să încerce altădată programarea prin call-center la vaccinul anti-COVID

Buzoienii, îndemnaţi să încerce altădată programarea prin call-center la vaccinul anti-COVID

Arhivă adevarul.ro

Avalanşa de cereri în judeţul Buzău, în primele zile din a doua etapă a campaniei de vaccinare, a condus deja la epuizarea dozelor primite în această tranşă şi sistarea programărilor din următoarea perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Buzoienii care au dorit să facă o rezervare pentru vaccinare, prin call-center, au fost sfătuiţi să revină, pentru că nu mai erau locuri disponibile în niciunul dintre cele şapte centre din judeţ.

La Buzău, numărul de telefon la care se pot face programări pentru vaccinare este 021.414.44.38.

Buzoienii care s-au vaccinat vor primi adeverinţele prin poştă sau vor fi anunţaţi să revină la centre, pentru a le ridica. 

Există şi posibilitatea ca, în ziua de rapel, la administrarea celei de-a doua doze, să fie înmânată adeverinţa de la prima vaccinare.

Autorităţile buzoiene dau asigurări că deja sunt pregătite pentru a fi administrat rapelul pentru cadrele medicale care s-au vaccinat în primele zile de la startul campaniei de la nivelul judeţului. 

Până acum, în cele cinci centre speciale amenajate iniţial în spitale, s-au vaccinat aproape 2.600 de angajaţi din sistemul sanitar buzoian. 

Între timp, a început şi imunizarea în mai multe centre de îngrijire din judeţ. În paralel, autorităţile aşteaptă undă verde pentru extinderea campaniei şi în alte centre din judeţ, amenajate pentru a doua etapă de vaccinare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările