Buzoian de 49 de ani, dispărut de aproape o săptămână de acasă

Buzoian de 49 de ani, dispărut de aproape o săptămână de acasă

Sursa IPJ Buzău

Un localnic din Gura Teghii este căutat de Poliţie şi de rudele sale. Pe data de 3 martie, bărbatul de 49 de ani a plecat de acasă spre Nehoiu şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii buzoieni caută un bărbat, de 49 ani, din localitatea Gura Teghii, a cărui dispariţie a fost semnalată de fratele acestuia în data de 05 martie a.c.

Poliţiştii postului de poliţie Gura Teghii au fost sesizaţi cu privire la faptul că CEOMPEC ION s-ar fi deplasat în ziua de 03 martie a.c către Nehoiu, însă nu a mai ajuns la destinaţie.
 
Semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 75 kg, ochi căprui, păr şaten scurt, bărbatul are deficit de vorbire. Nu se cunoaşte vestimentaţia.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările