Bugetul judeţului, mai mare cu 20 la sută decât cel de anul trecut

Bugetul judeţului, mai mare cu 20 la sută decât cel de anul trecut

Consiliul Judeţean va avea în acest an un buget cu 20 la sută mai mare decât anul trecut iar acest lucru se va regăsi şi în bugetele unităţilor administrativ teritoriale din întreg judeţul. Printre priorităţile CJ sunt atragerea de fonduri europene pentru care se vor asigura toţi banii necesari cofinanţării acestora.


Preşedintele Petre Emanoil Neagu a anunţat că va convoca în data de 3 martie o primă şedinţă extraordinară pentru votarea bugetului, urmând ca în data de 23 martie totul să fie definitivat şi unităţile administrativ teritoriale din întreg judeţul.

„Încă nu am votat bugetul, avem creionată proiecţie de buget. Vom avea o primă şedinţă pe data de 3 martie apoi pe data de 23 martie după ce va sta în dezbatere publică se va vota Bugetul. Din informaţiile pe care le am va fi un buget cu aproximativ 20 la sută mai mare ca cel de anul trecut ceea ce înseamnă că vor fi bani suficienţi pentru investiţiile pe care ni le-am propus şi vor fi probabil bugete satisfăcătoare pentru toate domeniile de activitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Preşedintele CJ Buzău a mai anunţat că înainte de votarea bugetului vor fi consultaţi atât liderii de grupuri politice ale partidelor reprezentate în Consiliul Judeţean cât şi primarii tuturor comunelor din judeţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: