Autorităţi în alertă, după ce un copil din Breaza a dispărut de acasă

Autorităţi în alertă, după ce un copil din Breaza a dispărut de acasă

Edmond are 15 ani

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău caută un minor, în vârstă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Breaza şi nu a mai revenit.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 8 iulie, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Andrei Edmond Iuga, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din localitatea Breaza, în ziua de 8 iulie, şi nu a mai revenit. 

Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice de căutare a persoanei dispărute. 

Băiatul căutat are aproximativ 1,80 m înălţime şi 60 - 65 de kilograme, păr ondulat şi brunet, tuns scurt tip creastă, ten măsliniu, ochi căprui, constituţie atletică.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pantaloni scurţi de culoare închisă, iar în picioare purta adidaşi negri cu inscripţii albe.

Anterior, minorul ar mai fi plecat de acasă. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările