Antrenor nou la Gloria Buzău. A fost jucător la Steaua Bucureşti

Antrenor nou la Gloria Buzău. A fost jucător la Steaua Bucureşti

Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău şi-a găsit antrenor. Este vorba despre Ovidiu Mihăilă, fost jucător şi antrenor la CSA Steaua Bucureşti, care va pregăti în premieră o echipă feminină.


Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău începe sezonul competitional 2019-2020 cu o mutare de efect la nivelul băncii tehnice. Aflate în faţa celui de-al doilea sezon consecutiv in primul eşalon, buzoiencele vor fi pregătite de tehnicianul Ovidiu Mihailă. 

Cu experienţă la Steaua, unde a fost si jucător, si la echipa nationala de tineret a României, Mihailă a preluat în premieră o echipă de handbal feminin. În perioada de transferuri, conducerea clubului buzoian a mutat spectaculos, iar la SCM Gloria au ajuns mai multe jucĂtoare valoroase. 

Printre handbalistele noi care vor imbraca tricoul SCM Gloria Buzău se numara Pricopi, Blazek, Petruş, Petrovic, Taivan si Apetrei. Handbalistele SCM au plecat, luni, într-un cantonament de 10 zile la Cheile Grădiştei, acolo unde vor disputa şi primele jocuri de pregătire ale verii în compania prim-divizionarelor Handbal Club Zalău şi Handbal Club Dunărea Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: