Aglomeraţie în trafic, după deschiderea şantierului de pe Bulevardul Unirii VIDEO

Aglomeraţie în trafic, după deschiderea şantierului de pe Bulevardul Unirii VIDEO

S-a dat startul reabilitării celui mai mare bulevard din municipiul Buzău. Lucrările de pe Bulevardul Unirii au început cu trotuarele. În aceste condiţii, este de aşteptat ca traficul din oraş să devină din ce în ce mai sufocant.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primarul Constantin Toma a ţinut, miercuri, să anunţe deschiderea şantierului de pe Bulevardul Unirii. 
 
Cu această ocazie, edilul-şef a reamintit în ce vor consta lucrările de reabilitare şi modernizare a tronsonului care traversează municipiul Buzău.
 
Lucrările de modernizare se vor suprapune şantierului deja deschis pe strada Transilvaniei şi care, în ultimele zile, s-a extins până la Clubul Poliţiştilor, punctul de intersecţie cu Unirii, artera care preia tot traficul dinspre Moldova şi îl fluidizează către Bucureşti.
 
”Avem în acest moment 6 şantiere pe străzile oraşului şi avem şanse să mai începem încă 4, până la sfârşitul acestui an. De asemenea, sper ca în curând să semnăm contractul şi pentru reabilitarea totală a Pieţei Dacia”, a anunţat primarul Constantin Toma.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările