VIDEO O cisternă care transporta sodă caustică s-a răsturnat în judeţul Braşov. Traficul este oprit, iar zona a fost izolată

VIDEO O cisternă care transporta sodă caustică s-a răsturnat în judeţul Braşov. Traficul este oprit, iar zona a fost izolată

Cisterna răsturnată pe marginea drumului FOTO ISU Braşov

O cisternă care transporta 24 de tone de sodă caustică lichidă s-a răsturnat la ieşirea din localitatea braşoveană Codlea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cisterna s-a răsturnat pe DN 1, în după-amiază zilei de miercuri, 8 noiembrie, la marginea drumului care face legătura între localităţile braşovene Codlea şi Vlădeni. Şoferul a fost rănit uşor şi a suferit traumatisme la nivelul picioarelor. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Juţeţean de Urgenţă Braşov. Potrivit preprezentanţilor ISU Braşov unul dintre cele trei containere s-a fisurat şi au existat scurgeri pe carosabil. Potrivit aceleaşi surse nu există pericol de explozie, dar perimetrul a fost izolat pe o suprafaţă de 50 de metri. Se intervine cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de la Braşov şi alta de la Codlea pentru curăţarea carosabilului. În zonă se aşteaptă şi o macara pentru ridicarea cisternei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: