Un elev a fost bătut în curtea şcolii de tatăl unui coleg

Un elev a fost
bătut în curtea şcolii de tatăl unui coleg

Incidetul s-a petrecut la Şcoala Generală nr. 6

Mama copilului lovit a făcut plângere atât împotriva agresorului, cât şi a şcolii pe care o acuză că a încercat să muşamalizeze incidentul.

Un braşovean, tată al unui elev de la Şcoala Gimnazială nr. 6 „Iacob Mureşianu“ din Braşov, este cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce l-a luat la bătaie, în curtea şcolii, pe un coleg de-al fiului său. Potrivit purtătorului de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov, Marian Chiriac, incidentul s-a petrecut pe data de 19 iunie în curtea şcolii, însă plîngerea penală a ajuns pe masa procurorilor braşoveni abia zilele trecute. Mama copilului bătut a făcut plângere la Bucureşti la Parchetul Înaltei Curţi sperând că aşa va obţine mai repede o rezolvare. Femeia acuză şi şcoala că nu a anunţat incidental autorităţilor locale. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar spun că au aflat abia ieri despre incident, scrie monitorulexpres.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: