Un cetăţean indian a ajuns la spital după un accident de muncă la o firmă din Braşov

Un cetăţean indian a ajuns la spital după un accident de muncă la o firmă din Braşov

FOTO Arhivă Adevărul

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis după ce un bărbat de origine indiană a suferit un accident de muncă la o firmă din Braşov.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

"În fapt, la data de 28 februarie a.c., un bărbat, în vârstă de 38 ani, cetăţean indian, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în municipiul Săcele, judeţul Braşov, în timpul programului de muncă, a fost accidentat de un utilaj, fiind rănit în zona unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la faţa locului şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", precizează IPJ Braşov.

Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov a deschis, de asemenea, o anchetă.

Cu privire la acest incident au fost înştiinţat şi Serviciul pentru Imigrări al judeţului Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: