Un braşovean cu spirit de afacerist îşi închiriază casa pe bucăţi. „Fiecare uşă de cameră are cheia ei şi propriul seif“

Un braşovean cu spirit de afacerist îşi închiriază casa pe bucăţi. „Fiecare uşă de cameră are cheia ei şi propriul seif“

Apartamentul care se închiriază pe bucăţi e situat într-un cartier nou. FOTO Facebook / Avantgarden

Un braşovean a venit cu o idee originală: îşi închiriază apartamentul pe bucăţi. În anunţul dat, el precizează că dă în chirie separat dormitorul şi sufrageria. Fiecare cameră are propria cheie şi propriul seif, subliniază el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru sufragerie el cere o chirie separată de 250 de euro, în timp ce dormitorul costă 200 de euro lunar. Astfel, el surprinde nu numai prin ideea originală de a-şi închiria casa pe bucăţi, ci şi prin pretenţiile sale, apropiate de cele ale proprietarilor din Cluj şi Bucureşti, oraşe cu o piaţă imobiliară mult mai scumpă decât Braşovul.
 
Braşovenii trebuie să ştie că baia şi bucătăria sunt la comun, iar cheltuilelile se împart la cele două camere, notează Biz Braşov. De asemenea, viitorii chiriaşi nu vor plăti nimic pentru parcări - precizează proprietarul din Braşov.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările