Scad tarifele la transportul pe cablu în Poiana Braşov

Scad tarifele la transportul pe cablu în Poiana Braşov

Pârtiile din Poiana Braşov sunt în stare bune. FOTOAndrei Paul.

Tarifele se reduc de săptămâna viitoare şi preţurile mai mici sunt valabile de luni până vineri. În weekend, tariful rămâne neschimbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de săptămâna viitoare o urcare cu telecabina Capra Neagră sau cu telegondola va fi taxată cu 5 puncte în loc de 6, cu telecabina Kanzel  vor fi taxate 4 puncte în loc de 5, cu telescaunul Ruia - 3 puncte în loc de 4, iar cu telescaunul Lupului - 2 puncte în loc de 3. În ceea ce primeşte teleschiului, preţurile rămân neschimbate: 1 punct pentru Stadion şi 2 puncte pentru Ruia, Kanzel şi Subteleferic şi Bradul.

Cartelele de acces, acestea vor putea fi achiziţionate şi/sau încărcate cu 6 până la 240 de puncte. Şase puncte costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei petnru copii, însă costul pentru fiecare punct scade semnificativ dacă sunt achiziţionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartelă de 30 de puncte costă 100 de lei pentru adulţi şi 55 de lei pentru copii. 

Toate pârtiile din Poiana Braşov sunt practicabile. Stratul de zăpadă măsoară între 80 şi 100 de cm în partea superioară a Masivului Postăvaru pe pârtiile de altitudine şi 60-70 de cm pe pârtiile aflate la altitudini mai joase, la baza Masivului Postăvaru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: