Restaurantul Cabanei Postăvaru a fost închis. Apa conţine E-coli şi alte bacterii coliforme

Restaurantul Cabanei Postăvaru a fost închis. Apa conţine E-coli şi alte bacterii coliforme

Restaurantul Cabanei Postăvaru rămâne închis. FOTOSimona Suciu

Rezultatele analizelor făcute de Direcţia Sanitară Veterinară au arătat că apa nu este bună de băut şi conţine E-coli şi bacterii coliforme. Controlul a fost făcut după de 14 fete din locul naţional de polo au ajuns vineri la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate cele trei probe de apă luate de la Cabana Postăvaru au arătat că sunt probleme. Restaurantul de la cabană a fost închis. Poate funcţiona doar barul şi se pot vinde doar produse ambalate. „Toate cele trei probe de apă recoltate de la Cabana Postăvaru au fost neconforme. În toate s-a descoperit bacteria E-coli şi alte bacterii coliforme. La probele de alimente de la Hotelul Olimpic nu s-au înregistrat depăşiti de germeni“, a spus Dorin Enache, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare Braşov.

Controalele au fost făcute vine după ce 14 fete din locul naţional de polo au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Sportivele erau cazate la Hotelul Olimpic din Poiana Braşov. Au fost testate alimentele de aici, dar nu s-au descoperit probleme. În schim apa de la Cabana Postăvaru, unde fetele făcuseră o drumeţie vineri este contaminată. Până la rezolvarea problemei restaurantul rămâne închis. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: