Cum sună „Nothing Else Matters“, celebra piesă a trupei Metallica, cântată la orga din Biserica Neagră din Braşov. „Senzaţional!“ VIDEO

Cum sună „Nothing Else Matters“, celebra piesă a trupei Metallica, cântată la orga din Biserica Neagră din Braşov. „Senzaţional!“ VIDEO

Steffen Schlandt a interpretat la orgă piesa „Nothing Else Matters” a trupei Metallica FOTO captură video

Organistul Bisericii Negre din Braşov, Steffen Schlandt, a postat pe Youtube o interpretare la orgă a piesei „Nothing Else Matters” a trupei Metallica.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E nien´altro importa” sau „Nothing Else Matters”, cum sună în original titlul uneia dintre cele mai celebre piese ale trupei Metallica, a fost interpretată la orgă de Steffen Schlandt, organistul de la Biserica Neagră din Braşov. Desi pare greu de crezut că o piesă a unei trupe de heavy metal poate fi cantata la orgă, ce a ieşit este incredibil!
 
Comentariile la superlativ au început să curgă la postarea de pe Youtube. 

„O idee foarte generoasă, dublată de o adaptare fenomenală pentru orga BN, ambele încununate de o interpretare maiestuoasă. Respectele mele preaplecate, Steffen. P.S.: James and the other guys would be proud and honoured (James şi ceilalţi tipi ar fi mândri şi onoraţi)”, a scris Claudiu. 
 
„Cum ar fi un concert cu piese Metallica, orchestrate pentru orgă, în Biserica Neagră? Sună senzaţional, am veni cu miile să ascultăm aşa minunatie... Bravo, Steffen!!”, a postat Ioana.
 
 

 
„Muzica contemporană pe instrumente vechi, o idee care ar putea aduce mai mult public la astfel de concerte. Mulţumim, Steffen Schlandt, pentru adaptare şi interpretare! Reverenţe!”, a transmis shapteshapte. 
 
„Nächstes Mal, bitte Slayer - Reign in Blood in der Schwarzen Kirche (Data viitoare, te rog, Slayer – Reign in Blood în Biserica Neagră)”, a fost rugămintea lui Maxipedia, în timp ce Ciprian Păuleţ a apreciat ca „Superbă! Nu se poate descrie în cuvinte!!!”.
 
Orga din Biserica Neagră datează din secolul al XVII-lea şi, de obicei, Steffen Schlandt cântă la aceasta muzică clasică. De cele mai multe ori, în Biserica Neagră răsună creaţiile lui Bach sau Beethoven, dar artistul braşovean a demonstrat că şi Metallica poate încânta melomanii la fel de mult, cu o interpretare maiestuoasă. 
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

La Braşov, hârtiile vor fi aruncate pe jos. Decizie insolită luată de municipalitate în privinţa deşeurilor 

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările