Peste 70 de şoferi au rămas fără permis de conducere

Oamenii legii au desfăşurat, săptămâna trecută, şase acţiuni, în care au fost implicaţi 73 de polițiști de la IPJ și 16 jandarmi. În parelel, poliţiştii rutieri i-au verificat la sânge pe şoferi.

În timpul raziilor, oamenii legii au aplicat 80 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, şi au legitimat 226 de persoane.Nici poliţiştii rutieri nu au stat degeaba. Ei au desfăşurat nu mai puţin de 123 de acţiuni pe linie de circulaţie, ocazie cu care au constatat 12 infracţiuni. Oamenii legii au aplicat peste 2.100 de amenzi, a căror valoare a ajuns la 167.176 de lei.

„Au fost ridicate, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 77 permise de conducere, dintre care 18 pentru alcool,4 pentru viteză și s-au reținut 46 certificate de înmatriculare. De asemenea, în ultima săptămâna au fost înregistrate trei accidente de circulație grave, soldate cu trei răniți", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: