Locul de joacă spaţial va fi în parcul din Centrul Civic

Locul de joacă spaţial va fi în parcul din Centrul Civic

Aşa arată proiectul noului loc de joacă. FOTOAerotec.

Iniţial, noul loc de joacă trebuia realizat în Parcul Central, dar câteva sute de persoane s-au opus modificătilor. Există însă şi o petiţie cu mii de susţineri, astfel că edilii au decis să schimbe locaţia pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Locul de joacă spaţial va fi construit şi amenajat gratuit de compania Aerotec în Centrul Civic. Locul de joacă va avea forma unui avion, va exista şi un turn de control, o minitiroliană, căluşei, tobogan, leagăne. Locurile de joacă sunt gândite pentru copii cu vârste diferite. Vor exista trei căi de acces. „Este un proiect unic pentru zona noastră, care se pliază foarte bine pe un domeniu specific al Braşovului, cel al industriei aeronautice. Cu atat mai mult cu cat trebuie să menţionăm că singurul cosmonaut român provine din Braşov. Având în vedere schimbarea locaţiei s-ar putea să nu putem respecta termenul de 1 iunie ca dată a inaugurării”, a precizat iceprimarul Răzvan Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: