Fostul ministru al Economiei, Constantin Niţă, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Braşov

Fostul ministru al Economiei, Constantin Niţă, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Braşov

Contantin NIţă a renunţat la funcţia de preşedinte FOTO Adevărul

Deputatul PSD de Braşov, Constantin Niţă, şi-a dat astăzi demisia din funcţia de preşedinte al filialei Braşov, spre suprprinderea colegilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Braşov se va întruni săptămâna viitoare şi va desemna o persoană care va asigura, interimar, conducerea organizaţiei. Până atunci nu va fi un vid de putere în PSD; din cauză că demisia lui Constantin Niţă intră în vigoare din data de 4 aprilie 2016.

„Doresc să le mulţumesc colegilor din Organizaţia Judeţeană Braşov alături de care am lucrat în aceşti ani. De asemenea, am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România, un partid care a scris istorie, cu momente extraordinare, dar şi perioade mai puţin bune. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei, să contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure României o poziţie favorablă pe plan extern, dar şi o dezvoltare în beneficiul companiilor româneşti, a românilor în special. De asemenea, mulţumesc tuturor colaboratorilor externi – reprezentanţi ai diferitelor instituţii şi asociaţii, ai mediului de afaceri, ai presei naţionale şi locale”, a declarat Niţă.

Acesta anunţase încă de anul trecut că nu va mai candida la Parlament şi nici la conducerea filialei.

În decursul timpului, Constantin Niţă a fost ministrul al IMM-riulor şi ministru al Economiei. El a condus filiala social-democraţilor în perioada 1997 – 2016. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările