Creşa de pe Carierei va fi dată în folosinţă anul acesta

Creşa de pe Carierei va fi dată în folosinţă
anul acesta

Lucrările sunt aproape de finalizare. FOTOAdevărul.

Lucrările se vor finalize în primăvară. Creşa va avea 150 de locuri şi va funţiona în fostul Liceu Auto. Tot aici ar urma să se amenajeze şi o grădiniţă, dar lucrările nu au început încă.

Creşa de pe strada Carierei va avea un loc de joacă de aproximativ 800 de metri pătraţi şi spaţii verzi cu 50 de pomi fructiferi din diferite specii. Aceasta este cea de-a opta creşă realizată la Braşov, din 2004 încoace. În acest moment, în municipiul Braşov există 650 de locuri în creşe.

Primăria Braşov analizează şi posibilitatea amenajării unor noi creşe în oraş. „Deocamdată, facem o evaluare a cererii şi ofertei pentru locurile în creşe, pentru a vedea dacă este necesară amenajarea uneia noi şi mai ales în ce zonă”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

În acest moment, în Braşov funcţionează 7 creşe: una în zona Tractorul (str. Tudor Vladimirescu), una în Craiter (str. Mecanicilor), una în zona Gării (str. Prahova), două în cartierul Astra (str. Aurora şi str. Cocorului), una în cartierul Valea Cetăţii (str. Jepilor) şi una în cartierul Noua (str. Brazilor), scrie bzb.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: