Braşovul găzduieşte pentru a doua oară Romanian Music Awards

Braşovul găzduieşte
pentru a doua oară Romanian Music Awards

Spectacolul va avea loc în Piaţa Sfatului. FOToAdevărul.

Cea mai mare scenă,  cele mai importante premii ale industriei muzicale, cei mai mulţi artişti, cel mai aşteptat eveniment al anului, asta Romanian Music Awards!

Ştiri pe aceeaşi temă

Practic Braşovul a fost ales atât pentru locaţia sa, cât şi pentru publicul excepţional 

„Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Acest public minunat ne-a convins ca anul acesta poate fi din nou gazda perfectă.” a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Organizarea, pentru a doua oară, a celui mai important eveniment muzical din Romania reprezintă o confirmare a faptului că Braşovul a fost şi va rămâne una dintre cele mai importante destinaţii pentru evenimentele muzicale de mare anvergură. Dacă ediţia din 2011 a adus în faţa braşovenilor zeci de artişti importanţi, anul acesta, conform declaraţiilor organizatorilor, vom avea un eveniment de referinţă pentru istoria festivalurilor muzicale de acest gen din România" a declarat primarul Brasovului, George Scripcaru.

Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe covorul roşu se anunţă a fi spectaculoase. Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00, cel mai aşteptat eveniment muzical al anului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările