Braşovenii amatori de adrenalină pot deveni piloţi de raliuri pentru o zi

Braşovenii amatori de adrenalină pot deveni piloţi de
raliuri pentru o zi

Raliul Bra;ovului debutează la finele lunii martie. FOTOArhivă.

Cu ocazia Raliului Braşovului, Academia Titi Aur organizează un concurs în urma căruia norocoşii câştigători pot deveni piloţi de raliu şi pot participa la o cursă reală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Braşovenii amatori de adrenalina sunt invitaţi sâmbătă, 1 aprilie 2017, în intervalul 10:30 – 13:30, la demonstraţiile de la standul Academiei Titi Aur şi  pot urca în una dintre cele trei maşini oficiale care vor concura la Raliul Braşovului. Câştigătorii vor fi desemnaţi sâmbătă, ora 14:00, la Unitatea Mobilă a Academiei Titi Aur. Puteţi urca la bordul unui Audi RS4, pe Power Stage (proba specială Poiana Braşov), alături de un pilot al Academiei.

Unitatea Mobilă va fi amplasată în zona Rectoratului (Livada Poştei), iar publicul prezent la TESS Rally va putea testa, gratuit, în intervalul 10:30 -16:30, simulatoarele de impact, răsturnare şi derapaj. Unitatea Mobilă ATA sau tirul Academiei Titi Aur este primul centru destinat cursurilor de conducere defensivă şi de pilotaj, care se poate deplasa oriunde în ţară.

Tess Rally 2017 are programate 7 probe speciale care însumează 100 de kilometri. Primul contact al spectatorilor cu bolizii de curse va avea loc la shakedown-ul ce se va desfăşura în prima parte a zilei de vineri, 31 martie, la Râşnov. Prima zi de concurs va include două probe speciale, urcarea de la Râşnov în Poiana Braşov şi superspeciala din centrul oraşului: Braşov Rally Show.

A doua zi de concurs debutează cu doua speciale, una  de coborâre din Poiana Braşov în Râşnov urmată de una de urcare în Predeal pe traseul "Pârâul Rece". După o trecere prin parcul de service, echipajele vor  parcurge  cel mai important test al raliului, proba dublă Babarunca/Cheia, cu o lungime cumulatată de peste 50 km. Învingătorii Tess Rally Braşov 2017 vor fi desemnaţi după ultima specială, coborârea din Poiana Braşov pe "Drumul Poienii", probă ce va avea statutul de Power Stage. Festivitatea de premiere a Power Stage si castigatorilor raliului va avea loc în Livada Poştei.

Program Tess Rally Braşov:

Vineri 31.03.2017

09:00 - Shakedown Râşnov
18:53 - PS1 Râşnov
19:34 - PS2 Braşov Rally Show

Sâmbătă 01.04.2017

08:48 - PS3 Poiana Braşov – Râşnov
09:13 - PS4 Râşnov - Pârâul Rece
11:26 - PS5 Babarunca
14:02 - PS6 Cheia
16:45 - PS7 Poiana Braşov - Power Stage

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: