Accident grav la Ucea de Sus. O femeie şi copilul ei de aproape un an au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce traversau pe trecerea de pietoni

Accident grav la Ucea de Sus. O femeie şi copilul ei de aproape un an au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce traversau pe trecerea de pietoni

Copilul va fi preluat de un elicopter. FOTOdejanul.ro

Femeia şi copilul ei au fost loviţi de o maşină în timp de traversau pe trecerea de pietoni. Vinovată de accident este o şoferiţă de 47 de ani. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă.

Accidentul s-a produs în localitatea Ucea de Sus. O femeie şi copilul ei de aproape un an au fost loviţi în plin de o maşină, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Copilul a fost resuscitat la faţa locului şi a fost solicitat un elicopter SMURD care l-a transportat la un spital din Târgu Mureş. Mama sa a fost preluată de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă. Femeia va ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

„O femeie de 32 ani, care o ţinea în braţe pe fiica sa minoră de aproape un an, s-a angajat în traversarea DJ 104P, în localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor. A a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea - Victoria, condus de o femeie de 47 ani. În urma accidentului atât minora cât şi mama au suferit vătămări fiind transportate la unităţi medicale în vederea acordării de îngrijiri. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

citeste totul despre: