A început plombarea gropilor de pe drumurile din judeţ. Primul este DN 11 care duce la Hărman

A început plombarea gropilor de pe drumurile din
judeţ. Primul este DN 11 care duce la Hărman

Gropile vor fi plombate cu mixtură caldă. FOTObzb.ro

Drumarii au început plombarea gropilor apărute pe drumurile naţionale din judeţ. Cea mai afectată arteră este DN11 care duce la Hărman, dar gropi sunt şi în Pădurea Bogăţii, Predeal, Pârâul Rece sau Făgăraş.

DN11 care duce la Hărman este plin de gropi, mai ales pe prima bandă. Pe marginea drumului se pot observa capace de roţi provenite de la şoferii care nu au mai apucat să evite craterele. Din această săptămână a început plombarea gropilor cu mixtură caldă. Lucrări de plombare a gropilor au început şi pe DN 1 în zona serpentinelor de la Predeal. Drumarii au o explicaţie pentru apariţia gropilor: în această iarnă au fost diferenţe mari de temperarură de la o zi la alta şi asta a afectat starea drumurilor.

„Valoarea contractului, semnat cu SC Active SRL, este de 2,270 milioane lei, cu TVA şi înseamnă lucrări de reparaţii de gropi de 45.000 metri pătraţi, care se vor efectua pe raza întregului judeţ. Lucrarea cu mixtură caldă. Durează, cu siguranţă cel puţin un an jumate. După lucrările de la DN 1 şi DN 11 se va interveni pe DN 13, în zonele Pădurea Bogăţii şi Rupea, pe DN 1, în zonele Ghimbav şi Făgăraş. De asemenea, după ce se vor termina lucrările de pe DN 1, din zona Predealului, echipele de muncitori vor intra pe DN 73 A, în zona Pârâul Rece”, a declarat Horia Stancu, şeful  Secţiei Drumuri Naţionale Braşov.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: