Şoferul băut care a lovit-o pe Iulia Ganea, judecat pentru vătămare corporală. El a fost deja condamnat pentru uciderea bebeluşului femeii

Şoferul băut care a lovit-o
pe Iulia Ganea, judecat pentru vătămare corporală. El a
fost deja condamnat pentru uciderea bebeluşului femeii

Liviu Neculicioiu era băut în momentul producerii accidentului. FOTOFacebook.

Teribilul accident a avut loc în 18 mai 2015. Iulia Ganea, însărcinată în acel moment a fost grav rănită, iar bebeluşul ei a murit ulterior. Liviu Neculicioiu, şoferul vinovat de accident a fost deja condamnat pentru ucidere din culpă, iar acum este judecat pentru vătătamre coporală din culpă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Neculicioiu a fost trimis în judecată pentru vătămare coporală din culpă. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Braşov şi urmează să se stabilească primul termen în acest caz.

Accidentul s-a produs în 18 mai 2015 pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian. Femeia însărcinată şi soţul ei treceau liniştiţi strada în momentul în care au fost loviţi de şoferul de 44 de ani care era îna cel moment funcţionar la Primăria Cristian. Cercetările au arătat că şoferul era băut. Prima analiză a relevant o alcoolemie de 1,70 g/l alcool pur în sânge, iar cea de a doua o alcoolemie de 1,55 g/l alcool pur în sânge. Potrivit anchetatorilor şoferul a declarat că îşi căuta telefonul mobil pe care îl scăpase pe jos  şi nu a observant-o pe femeie. În urma impactului femeia a fost rănită foarte grav, iar bebeluşul ei nu a supravieţuit. Iulia Ganea a sat mult timp în comă, iar acum este imobilizată. Este conştientă, dar nu comunică cu persoanele din jurul ei. A făcut luni de re tratament în Israel, iar acum merge la recuperare la Târgu Mureş.

Liviu Neculicioiu a fost judecat şi condamnat definitive anul trecut pentru ucidere din culpă, având în vedere că bebeluşul femeii nu a supravieţuit.  A primit 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. De asemenea instanţa a obligat firma la care era asigurat şoferul să plătească 10.000 de lei daune civile şi 60.000 de euro daune morale soţului femeii rănite.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: