Zece din zece pentru candidatul PNL la Primăria Brăila. Cătălin Boboc de acord cu "decalogul" ce urmează a fi adoptat vineri

Zece din zece pentru candidatul PNL la Primăria Brăila. Cătălin Boboc de acord cu

Boboc spune că aceste criterii i se par mai mult decât în regulă şi că, pentru schimbarea clasei politice, toate partidele ar trebui să le adopte FOTO arhivă

Liberalii se pregatesc de curăţenie în partid. Conducerea a pregătit un ''decalog de integritate'', pe care trebuie sa îl respecte oricine vrea să candideze sub sigla PNL. Corupţii, traseiştii, foştii securişti, sau plagiatorii ies din calcul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Boboc, şeful filialei PNL Brăila, candidează pentru funcţia de primar. Este parlamentar la primul mandat, preşedinte al Comisiei Juridice din Senat şi nu are afaceri cu statul. Cătălin Boboc nu are probleme cu legea şi spune că niciodată nu a încălcat acele reguli, impuse de decalogul de integritate al liberalilor, care urmează să fie votat in Consiliul Naţional de vineri. Boboc spune că aceste criterii i se par mai mult decât în regulă şi că, pentru schimbarea clasei politice, toate partidele ar trebui să le adopte.

„Adoptarea de către PNL a acestor criterii înseamnă că partidul nu rămâne indiferent la solicitările celor care, până la urmă, vor fi chemaţi să ne voteze. Oamenii vor schimbarea clasei politice şi până acum toată lumea a vorbit despre asta dar la modul general şi nu concret. Primul pas pentru schimbarea clasei politice ar fi acesta, de a propune candidaţi care nu au probleme cu legea, n-au dat sau n-au primit contracte cu bani publici pe prietenii şi rudenie, nu au promovat rudele şi prietenii în administraţia publică şi aşa mai departe. Cred că aceste reguli sunt utile, oportune, şi sunt ca şi răspuns pentru solicitările celor ce le vom cere votul la anul. La nivelul judeţului Brăila nu am cunoştinţă ca vreun membru de partid sau un şef de filială să încalce vreuna din cele zece reguli, cu atât mai puţin la candidaţii la primărie şi consiliul judeţean” a declarat pentru ziarul Adevărul, Cătălin Boboc preşedinte Filiala PNL Brăila şi candidat la primărie.

Boboc Cătălin este preşedintele PNL Brăila, născut în comuna Viziru, este în varsta de 39 de ani, căsătorit şi are un copil. A absolvit Universitatea Româno-Americană. Debutul în politica l-a făcut în anul 2003 în PNL, partid pe care îl şi conduce din anul 2010.

Până în momentul de faţă candidatul PNL corespunde tuturor exigenţelor legate de criteriile de integritate propuse.

Citiţi şi 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările