Pedeapsa ridicolă primită de criminalul care a luat viaţa unui om pentru că i-a băut „rezerva“ de spirt. Omorul a fost de o violenţă extremă

Pedeapsa ridicolă primită de criminalul care a luat
viaţa unui om pentru că i-a băut „rezerva“ de spirt. Omorul a fost de o violenţă extremă

Foto: arhivă Adevărul

Un om fără adăpost a ucis un alt om al străzii cu un barbarism greu de imaginat după ce a descoperit că victima consumase tot alcoolul sanitar, care era ”programat” să fie băut pe parcursul mai multor zile.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 17 iunie, pe  Dragoş Corbeanu, un om al străzii din Brăila, la 10 ani de închisoare pentru omor, după ce iniţial Tribunalul îi aplicase o pedeapsă de 12 ani.

În noiembrie 2019, individul a comis o crimă care a şocat comunitatea din Brăila. Corbeanu se afla, la acel moment, într-un punct termic dezafectat din cartierul Hipodrom din Brăila alături de o altă persoană fără adăpost, cu care a consumat băuturi alcoolice.

După ce au terminat băutura, au trecut la alcool sanitar. La un moment dat, partenerul de pahar al lui Corbeanu a observat că acesta dăduse gata tot spirtul, iar atunci a început scandalul. 

Bărbatul i-a reproşat că a consumat tot alcoolul sanitar şi, deşi conflictul părea că se stinsese, cearta a reizbucnit, iar Corbeanu a decis să îi închidă gura definitiv.

Anchetatorii au stabilit ulterior că individul l-a lovit cu picioarele pe omul străzii până când i-a rupt coastele, care i-au penetrat plămânii, iar victima s-a înecat în propriul sânge. Imediat după comiterea crimei,

Corbeanu s-a culcat la doar câţiva metri de corpul neînsufleţit al prietenului său. Cadavrul a fost găsit de poliţişti în urma unei sesizări la 112, iar agresorul a fost arestat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările