Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Fată violată
de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Foto: arhivă Adevărul

O adolescentă din Brăila a fost constrânsă de un bărbat cu antecedente penale să îl însoţească sub ameninţarea unui briceag. Victima a avut nevoie de spitalizare în urma agresiunii sexuale, dar individul neagă comiterea faptei

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe un bărbat din localitate, Vasile Robert Stoica, sub acuzaţia de viol. Pe 16 mai, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a mers cu un amic la o casă din Brăila unde ştia că locuieşte o femeie care se prostituează.

Pentru că nu a găsit-o, a scos dintr-un buzunar al gecii un cuţit tip briceag, pe care l-a deschis şi a început să gesticuleze cu el, iniţiind o discuţie cu mai multe persoane care se găseau acolo, printre care şi o adolescentă de 17 ani.

Potrivit anchetatorilor, brăileanul a început să se laude că este interlop, că are maşini şi agaţă fete de 18 – 19 ani. Pentru că se simţea ameninţată, fata a fost de acord să se deplaseze la o benzinărie pentru a-i cumpăra bere, suc şi cafea.

A avut nevoie de îngrijiri medicale

Ulterior, adolescenta a vrut să plece acasă, dar bărbatul a convins-o să meargă cu el pentru a-i cumpăra mamei sale un buchet cu flori.

“A convins-o să îl însoţească, un factor determinant în conduita victimei fiind şi acela că autorul era sub influenţa alcoolului şi că, deşi nu a ameninţat-o, ea cunoştea că avea asupra lui cuţitul, în buzunarul interior al gecii. După ce a cumpărat un buchet de flori (3 trandafiri), inculpatul s-a deplasat cu victima la un imobil din apropiere, sub pretextul că vrea să îşi schimbe  hainele, conducând-o până în faţa imobilului a cărui poartă de acces era larg deschisă, inculpatul cunoscând acest imobil întrucât locuise acolo. Ajungând în faţa imobilului respectiv, inculpatul S.V.R. a împins-o pe victimă în interior, apucând-o de haine, loc în care s-a comis violul”, a stabilit procurorul de caz.

Adolescenta a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Vasile Robert Stoica a fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită pe 3 august de Judecătoria Brăila. Bărbatul, care se află în în stare de recidivă postexecutorie, nu a recunoscut comiterea faptei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

O fată concepută în urma unui viol şi-a răzbunat mama, la aproape 50 de ani de la comiterea odioasei fapte

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările