Copiii din Romanu l-au uimit pe Moş Crăciun cu reportoriul de colinde vechi FOTO

Copiii din Romanu l-au uimit pe Moş Crăciun cu reportoriul de colinde vechi FOTO

Copiii de la Romanu îl întâmpină pe Moş Crăciun. FOTO: ARHIVĂ NICOLETA BUTNARU

Sfintele sărbători de Crăciun au reprezentat un adevărat motiv de bucurie pentru copiii şcolii cu clasele I - VIII Romanu.Într-un cadru festiv, grupele de preşcolari din cadrul Grădiniţei Romanu, sub îndrumarea educatoarelor, l-au primit pe Moş Crăciun cu colinde şi poezii minunate, spre mândria părinţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miuţii au intonat colinde vechi, din partea locului, care au uimit audienţa, dar şi pe Moş Crăciun. Munca depusă de micuţi a fost răsplătită cu daruri atât din partea Consiliului Local, prin intermediul primarului Vasilache Dumitru, din partea familiei Sticlaru, nepoţii părintelui Pintilie Gheorghe, care a păstorit Parohia Romanu până în anul 1972, dar şi din partea unei firme din localitate.


Serbările dedicate Naşterii Domnului au continuat şi vineri cu reprezentaţiile elevilor de la casele I- VIII, coordonaţi de doamnele învăţătoare şi diriginte.
Zâmbetele şi bucuria preşcolarilor şi elevilor a ajuns în fiecare suflet, transformând şi acest Crăciun, într-un moment de neuitat.


MATERIAL REALIZAT CU SPRIJINUL INFOMEDIA.EU

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările