Cel mai penibil tâlhar: a încercat să jefuiască o femeie într-o casă de schimb valutar, dar victima s-a luptat cu agresorul până l-a prins un agent de pază

Cel mai penibil
tâlhar: a încercat să jefuiască o femeie într-o casă de schimb valutar, dar victima
s-a luptat cu agresorul până l-a prins un agent de pază

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat a ajuns în arestul Poliţiei sub acuzaţia de tâlhărie după ce i-a smuls câteva sute de euro din mână unei femei într-o casă de schimb valutar. Ce nu a anticipat infractorul a fost reacţia victimei, care a ripostat, luptându-se efectiv cu acesta pentru a-şi recupera banii.

Luni, 7 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-ar fi sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar, din municipiul Brăila.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, din spatele acesteia din urmă, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii.

Aceasta s-ar fi luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, asupra sa fiind găsită diferenţa de bani, respectiv cei 220 de euro. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, iar marţi, 8 octombrie, a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru tâlhărie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: