A fost găsită fetiţa de 10 ani care dispăruse în apele Dunării. Prietena ei a fost salvată de un bărbat care se afla la pescuit

A fost găsită fetiţa
de 10 ani care dispăruse în apele Dunării. Prietena ei a fost salvată de un
bărbat care se afla la pescuit

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii şi scafandrii din Brăila au căutat timp de trei zile o fată de 10 ani care a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Misiunea s-a dovedit extrem de dificilă din cauza curenţilor şi a pragurilor de adâncime din Dunăre care alternează de la 5 la 9 metri.

O fetiţă de 10 ani a dispărut în apele Dunării sâmbătă, 31 august. Ea se afla la scăldat împreună cu o prietenă. La un moment dat, fetele au intrat în apă, sărind de pe o staţie de pompare.

Una dintre fete a fost scoasă din apă de un bărbat care se afla în zonă la pescuit, însă acesta nu a putut să o salveze şi pe cea de-a doua şi a sunat la 112.

Pompierii şi scafandrii brăileni au căutat-o pe fetiţă timp de trei zile până la lăsarea întunericului. Misiunea s-a dovedit extrem de dificilă din cauza curenţilor şi a pragurilor de adâncime din Dunăre care alternează de la 5 la 9 metri.

În cele din urmă, trupul neînsufleţit al copilei a fost găsit de către un echipaj al Poliţiei Transporturi Navale Brăila. ”A fost localizată la kilometrul 177, în zona militară a localităţii Vărsătura. A fost preluată de un echipaj al ISU Brăila şi predată echipei Serviciului de Medicină Legală”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: