Şoferiţă surprinsă în trafic de poliţişti cu peste 700 de kilograme de cartofi pentru care nu avea acte de provenienţă

Şoferiţă surprinsă în
trafic de poliţişti cu peste 700 de kilograme de cartofi pentru care nu avea
acte de provenienţă

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au depistat în trafic o femeie de 51 de ani în timp ce transporta marfă cu un autoturism fără a deţine documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de cartofi a fost confiscată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În noaptea de 9 mai, la ora 01,20, poliţiştii din cadrul din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au oprit-o în trafic, pentru control, pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce transporta marfă cu un vehicul pe strada Smârdan.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pentru cantitatea de 717 kilograme de cartofi, în valoare de aproximativ 2.800 de lei, aceasta nu deţinea documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de cartofi a fost confiscată şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil în vederea valorificării”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, în baza legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: