Şofer prins cu aproape 300 de kilograme de peşte în portbagaj, pentru care nu avea documente de provenienţă

Şofer prins cu
aproape 300 de kilograme de peşte în portbagaj, pentru care nu avea documente
de provenienţă

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 54 de ani este cercetat pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, după ce poliţiştii au descoperit o cantitate impresionantă de peşte pescuit ilegal în portbagajul maşinii pe care o conducea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făurei l-au depistat, pe raza oraşului Făurei, pe un bărbat,în vârstă de 54 de ani, din comuna Vişani, în timp ce transporta cu un autoturism 280,5 kilograme de peşte, speciile crap şi novac.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine documente legale  de provienţă pentru marfa transportată, în valoare de 5.000 de lei. Aceasta a fost confiscată şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil, în vederea valorificării”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: