Înfiorătorul caz al violatorului în serie eliberat din puşcărie cu 1.000 de zile mai devreme. Ultima victimă a monstrului - o fetiţă de doar 10 ani

Înfiorătorul caz al violatorului în serie eliberat din puşcărie cu 1.000 de zile mai devreme. Ultima victimă a monstrului - o fetiţă de doar 10 ani

Imagini cu individul surprinse de camerele de supraveghere la scurt timp după atacul de la Galaţi

Cristian-Georgel Alexandru, un bărbat de 39 de ani din Brăila, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o fetiţă de 10 ani. Poliţiştii l-au prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu un adolescent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian-Georgel Alexandru (39 de ani) este recidivist, fiind condamnat în mai multe rânduri pentru viol, iar o expertiză psihiatrică a stabilit că este pervers sexual, având ”întârziere psihică şi vid emoţional”. Bărbatul şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie. A fost condamnat pentru trei violuri şi pentru mai multe alte agresiuni sexuale. Obişnuieşte să acosteze femei pe stradă şi să masturbeze în faţa lor.

Seria agresiunilor sexuale şi violurilor comise de Cristian-Georgel Alexandru a început în 2002, când poliţiştii au descoperit că acesta urmărea şi supunea la perversiuni sexuale copile care se plimbau pe Faleza Dunării din Brăila, printre acestea numărându-se şi eleve de la Colegiul Naţional “Gheorghe M. Murgoci”. Pentru aceste fapte a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare, dar a scăpat din închisoare cu 1.000 de zile mai devreme.

Pe fondul problemelor psihice de care suferă, a început imediat să atace adolescente, supunându-le la tot felul de perversiuni sexuale. În octombrie 2008, Cristian-Georgel Alexandru a atacat două eleve în grupul sanitar al Liceului “Anghel Saligny” cu un cuţit. Câteva luni mai târziu, în acelaşi an, violatorul în serie a tăbărât asupra unei femei care mergea pe stradă şi a început să o mângâie pe fund, după care a început să se masturbeze în faţa ei, iar când victima îngrozită a încercat să scape cu fuga, a urmărit-o până în zona Gării CFR din Brăila.

Se masturba în faţa elevelor

Două adolescente de clasa a XI-a au fost următoarele sale victime în 2013. Individul a pătruns în incinta Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din Brăila şi a început să se masturbeze în faţa fetelor, după care, în aceeaşi zi, a repetat gestul obscen cu alte două eleve de clasa a XII-a pe o stradă învecinată cu liceul.

Individul este dus la Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă

La scurt timp, obsedatul sexual a atacat o adolescentă de 18 ani pe strada Dorului din Brăila, a tras-o de păr şi i-a pus un cuţit la gât, după care a început să o pipăie. Înainte să plece, a lovit-o şi i-a furat 10 lei, pe care copila îi avea asupra sa. Nu a fost suficient pentru individual cu porniri nefireşti, care în aceeaşi zi a acostat două fetiţe, de 10 şi 13 ani, şi-a dat jos pantalonii şi le-a cerut să îi atingă organul sexual. Copilele au scăpat cu fuga, iar una dintre ele şi-a scăpat telefonul mobil, ce avea să fie găsit ulterior asupa lui Cristian-Georgel Alexandru.

Femeie de serviciu supusă la perversiuni sexuale

După câteva zile, violatorul a pătruns în incinta creşei nr. 3 din Brăila, unde a sechestrat-o pe femeia de serviciu care a avut ghinionul să îi iasă în cale şi a supus-o la perversiuni sexuale. Anchetatorii care se ocupau de violurile şi agresiunile sexuale comise de Cristian-Georgel Alexandru l-au căutat luni de zile, reuşind să îl găsească în cele din urmă la o stână din judeţul Brăila.

A fost condamnat ulterior la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, dar în decembrie 2018 a fost pus în libertate de către Judecătoria Brăila, la propunerea comisiei de liberări condiţionate. Asta deşi fusese expertizat din 2009 cu ”întârziere psihică şi vid emoţional”, iar în 2013 a fost obligat la tratament medical de specialitate într-un spital de psihiatrie. Pe 12 martie, Judecătoria Galaţi a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru viol, după ce individul a obligat o fetiţă de 10 ani din Galaţi să întreţină relaţii sexuale cu el în scara unui bloc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: