Veterinari români bănuiţi de trafic cu animale de companie şi abuz. Sunt căutaţi de poliţia italiană

Veterinari români bănuiţi de trafic cu animale de companie şi abuz. Sunt căutaţi de poliţia italiană

Poliţia a efectuat percheziţi la Botoşani FOTO botosaniexpress.ro

Poliţiştii botoşăneni au efectuat astăzi mai multe percheziţii la medici veterinari bănuiţi de trafic cu animale de companie. Acţiunea a avut loc la solicitarea autorităţilor italiene, acolo unde se pare ajungeau animalele. Se bănuieşte că au fost ucise şi abuzate mai multe animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, poliţiştii botoşăneni au făcut percheziţii la un cabinet de medicină veterinară din judeţ dar şi acasă la doi medici veterinari. Acţiunea a avut loc la solicitarea autorităţilor italiene, într-un dosar de trafic ilicit de animale de companie dar şi abuzuri îndreptate contra animalelor. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani au precizat că în urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe probe, printre care telefoane mobile, cartele telefonice şi documente. 

Toate probele au fost predate autorităţilor italiene pentru continuarea cercetărilor. Conform oficialilor de la IPJ Botoşani, persoanele la care au avut loc percheziţiile sunt bănuite că au participat la acţiunile de trafic cu animale de companie, la uciderea de animale dar şi la abuzuri îndreptate împotriva animalelor. Mai mult decât atât falsuri comise de funcţionari publici şi persoane private.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările