Un adolescent a murit de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. S-a strangulat, în casă, cu un cablu electric

Un adolescent a murit de dorul părinţilor plecaţi la muncă în străinătate. S-a strangulat, în casă, cu un cablu electric

Poliţia investighează cazul FOTO monitorulbt.ro

Un tânăr de 17 ani din judeţul Botoşani s-a sinucis de dorul părinţilor. Acesta s-a spânzurat cu un ştreang improvizat în casa pe care o împărţea cu mătuşile sale. Părinţii băiatului sunt plecaţi de mai mulţi ani în Germania, iar băiatul le simţea lipsea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sfârşit dramatic pentru un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani. Acesta s-a spânzurat sâmbătă, 6 octombrie, în casa pe care o împărţea cu două dintre mătuşile sale. Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. 

Mort de dorul părinţilor

Tânărul provenea din localitatea Draxini, comuna Băluşeni, şi învăţa la un liceu din municipiul Botoşani. Avea 17 ani, iar părinţii săi erau plecaţi de câţiva ani, la muncă, în Germania. Tânărul avea o situaţia materială bună şi locuia în casă cu mătuşile sale.

Cu toate acestea, se pare, băiatul suferea de dorul părinţilor. Era trist şi sâmbătă seara s-a spânzurat în casă cu un ştreang improvizat dintr-un cablu. A fost descoperit de mătuşile sale. Disperate, acestea au sunat la 112. Era însă prea târziu, băiatul murise. Medicii au constatat decesul dar au acordat şi ajutor medical mătuşilor care au intrat în stare de şoc.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările