Un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost găsit spânzurat la locul de muncă

Un angajat al Penitenciarului Botoşani a fost găsit spânzurat la locul de muncă

Arhivă Adevărul

Bărbatul de 50 de ani a fost găsit vineri seară de colegii săi care nu l-au mai putut salva. Problemele financiare par să îl fi îndemnat pe acesta la sinucidere.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Administraţia unităţii de detenţie a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi la anunţarea membrilor familiei funcţionarului public cu statut special. În prezent, reprezentanţi ai Parchetului efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de concluziile acestora să fie dispuse măsurile procedurale care se impun", a declarat Anna-Maria Anghel, purtător de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.

 Funcţionarul public cu statut special a fost angajat în sistemul administraţiei penitenciare, la Penitenciarul Botoşani, din anul 1991. 
 
Bărbatul muncea de 11 ani la Penitenciarul Botoşani şi nu a fost sancţionat vreodată disciplinar. Întreaga sa activitate fiind apreciată prin calificativul "Foarte bine".   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: