Accident tragic în nordul Moldovei. Un muncitor de 34 de ani a murit strivit de un zid de cărămidă

Accident tragic în nordul Moldovei. Un muncitor de 34 de ani a murit strivit de un zid de cărămidă

Medicii au încercat resuscitarea bărbatului FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr de 34 de ani, din judeţul Botoşani, a murit când un perete de cărămidă s-a prăbuşit peste el. Acesta reabilita o clădire, alături de un alt coleg. Ambii muncitori au fost prinşi sub dărâmături, dar cel de-al doilea a supravieţuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident grav s-a petrecut marţi, 24 mai, în localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani. Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unei clădiri au fost prinşi sub un zid prăbuşit. 

Peretele s-a desprins chiar în timp ce muncitorii lucrau în preajma acestuia. Zidul era din cărămidă şi i-a acoperit complet pe zidari. Ambii au suferit leziuni grave. Cei care au văzut ce s-a întâmplat au sunat de urgenţă la 112. 

Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au intervenit pentru a-i scoate de sub dărâmături. 

Unul dintre muncitori, în vârstă de 34 de ani, a fost scos în stare de inconştienţă. Rănile suferite erau prea grave şi în ciuda manevrelor de resuscitare, muncitorul a murit. Cel de-al doilea, în vârstă de 35 de ani, a supravieţuit şi a fost dus de urgenţă la spital. 

Cei doi botoşăneni erau angajaţi ai unei firme de construcţii şi lucrau pentru reparaţii capitale la o clădire din Truşeşti. Poliţia investighează cazul. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările